YE-ryhmä vaihtaa puheenjohtajaehdokastaan

19.4.2017

Ryhmän puheenjohtajaehdokas Sari Viinikainen ilmoitti, ettei voi toimia enää ryhmän puheenjohtajaehdokkaana. Ryhmämme valitsee uuden puheenjohtajaehdokkaan 6.5. ylimääräisessä jäsenkokouksessa. Kutsu lähetetään kaikille jäsenille sähköpostitse piakkoin. Alla Sarin bloggaus aiheesta:

Hyvät tehyläiset, tukijat ja kannustajat!

Tällaista blogia ei ollut alun perin suunnitteilla.

Joudun kuitenkin jättäytymään Tehyn puheenjohtajakisasta pois. En siis ole ehdolla Tehyn puheenjohtajaksi marraskuussa Tehyn järjestäytymiskokouksessa, johon edustajat valitaan äänestämällä 11–28.9.2017.

Kunnioitan suomalaista yhteiskuntaa ja meillä eri instituutioissa noudatettavaa hyvää hallintotapaa. En pystyisi valituksi tullessani toimiaan täysivaltaisena Tehyn puheenjohtajana, koska puolisoni toimii keskusjärjestö STTK:n puheenjohtajana. Tämä on myös suomalaisen työmarkkinajärjestelmän näkökulmasta mahdotonta.

Vaikka päätös on pitkän harkinnan tulos, se oli loppujen lopuksi helppo ja täysin omani. Arvomaailmassani perhe menee kaiken muun edelle ja se ei ole myöskään kauppatavaraa.

Kiitän kuitenkin saamastani tuesta. Toivon kaiken kaikkiaan reilua vaalikampanjointia ja kannustan sinua lähtemään ehdolle Tehyn valtuustovaaleihin 7.4–31.5.2017. Näin olen myös itse tehnyt ja jatkan ajatusteni jakamista blogin muodossa valtuustovaalien ehdokkaana. Oma ryhmäni ja vaaliliittoni Terveydenhuoltoalan Yhdessä Eteenpäin on aidosti tehyläisten jäsenten asialla ja katsomme tulevaisuuteen. Ryhmämme tulee asettamaan tilalleni erittäin hyvän ja pätevän Tehyn puheenjohtajaehdokkaan 6.5.2017 pidettävässä kokouksessa.

//Sari